torsdag 5 maj 2011

52 adventures på Fair Enough-mässa?!

Bli inte förvånade om 52 adventures och äventyrerskans visitkort ses snurra runt på friluftsmässan Fair Enough i Bodafors i helgen. Nej rå, jag har inte ställt in kajakpremiären än, och nej, jag har inte klonat mig så att jag kan vara på två ställen samtidigt. Det är en gammal vän från tiden när jag pluggade till skidlärare i Åre som har erbjudit sig att hjälpa en fattig äventyrerska att skaffa lite sponsorer! Tack Mattias! Hjälpen är otroligt uppskattad!
Så ni som undrar ibland, jo världen är godhjärtad trots allt!

2 kommentarer:

  1. Det är ju perfekt ju! Härligt :) Träffade fö Sofia idag - tänk att världen är så liten. Ha nu en toppenhelg!!

    SvaraRadera
  2. Nämen va skojsigt! Haha, världen är rolig! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.