torsdag 19 maj 2011

På morgonkvisten....

...bjöd äventyrerskan på inte bara en, utan TVÅ nakenchocker....!Ooops!

Jag visste ju innerst inne att låskillen skulle komma idag och fixa vårt strulande ytterdörrs-lås. Jag hade bara förträngt det. Därför sätter jag mig käpprätt upp i sängen när det ringer på dörren alldeles för tidigt för att kunna kallas jobb-tid. Yrvaken och inlindad i täcket öppnar jag för låskillen och försöker samtidigt mota bort en skällande byracka som absolut inte vill släppa in någon lås-reparatör över sin egen tröskel. Kan hända att täcket glider ner lite, men lås-killen var vänlig nog att titta bort då.

Lås-killen är klar på två röda sekunder och jag hoppar in i duschen för att vakna till liv denna sega torsdagsmorgon. Jag står inlindad i handduken och borstar tänderna när det ringer på dörren igen. Va fan, kan man inte få ha sin morgon för sig själv? Byrackan skäller som en galning igen och jag öppnar dörren samtidigt som jag dreglar en stor tandkrämsfläck på hallmattan. Ett paketbud vill absolut ha en signatur fast jag inte har någon hand ledig att skriva med. Nakenchock nummer två är ett faktum när jag släpper högerhanden om handduken. Paketbudet är iallafall snäll och ställer in paketet i hallen så att jag inte behöver visa hela ändalykten när jag ska baxa in det....

Så hade ni varit här i morse hade ni fått er en glims av en naken äventyrerska!

3 kommentarer:

  1. Hahaha... du har antagligen räddat deras fredag! :)

    SvaraRadera
  2. Hihi, var det mitt paket som var orsaken till nakenchock nr 2?

    SvaraRadera
  3. Förmodligen var det deras bästa arbetsdag på mycket länge! Och ja, kära syster, det var ditt paket som var orsaken till nakenchock nummer 2! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.