torsdag 26 maj 2011

Sorry!

Ledsen att jag inte har uppdaterat er om äventyrerskans liv här på 52 bloggen, men det har varit minst sagt hektiskt den här veckan... Jag har målat in mig själv i ett hörn hela tre gånger under veckan, skrivit metervis med rapporter, kastat metervis med rapporter, skrivit om metervis med rapporter, haft besök av en trojansk häst samt funderat ut hur jag vänder gångjärn på en skåpdörr. Det sistnämna framkallade svordomar i klass med mountainbikandet på Roslagsleden, men det hela löste sig när jag till sist kapitulerade och åkte till K-rauta och köpte gångjärn som var svängda åt rätt håll! :)

Nu ser jag fram emot helgens äventyr! Eventuellt får äventyrerskan sällskap och inte vilket sällskap som helst. Ett mycket efterlängtat sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.