söndag 1 maj 2011

Nu kanske ni undrar....

...... var äventyret i Saltoloukta tog vägen som skulle ha ägt rum förra helgen som nu blev Helags istället?!? Jag skulle ju ha varit i Helags vecka 10 men då fick jag ju erbjudande om att vara med på Vildmarksmässan och det kunde jag ju inte tacka nej till! Så Helags fick stryka på foten då, men fick istället bli inskuffad under påsken. Saltoloukta blir en vandringshelg i augusti istället. Jag ska ju vandra Fjällräven Classic typ i närheten och då passar jag på att ta Saltoloukta på vägen hem. På det här sättet sparar jag lite restid och framförallt pengar. Och så fick jag bestiga Helags i det bästa väder man kan tänka sig!
Så kan det gå när man är vardagsäventyrerska, det är ett himla planerande och trixande för att få allt att gå ihop i slutändan!

2 kommentarer:

  1. Du gör helt rätt! Den sanna äventyrarens främsta styrka är att var flexibel! Det viktiga är inte vad man gör eller hur man gör det utan att man är ute och upplever och mår bra.
    Fantastiskt inspirerande det du gör! Keep it up! :)

    SvaraRadera
  2. Tack för dina fina ord! Alltid kul att få inspirera! Att jag mår bra av att vara ute, det är en sak som är säker, så det kommer jag fortsätta med! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.