onsdag 11 maj 2011

Sist jag klättrade...

....var i november 2009! Så ni fattar ju vilken fantastisk klätterform jag är i!
Innan jag bröt foten på klätterväggen i april 2009 så var jag, hmm jag ska inte säga att jag var bra på att klättra, för det var jag inte, men jag tyckte det var superkul och jag kände mig stark. Men så trillade jag ner och fick gå på kryckor i över ett halvår. I november tyckte jag att det var dax att prova på igen, för jag saknade klättringen och det sociala hänget i klätterhallen. Jag hade inga muskler ALLS kvar någonstans i mitt högerben och jag fick inte ner foten i klätterskon, men klättra det skulle jag. (Jag gick fortfarande på kryckor vid det här laget, så starka armar hade jag ju!) Men iförd en gympasko på högerfoten så var jag på´t igen. Men det gick inget vidare bra. Det gjorde mest ont och jag blev bara arg för att jag inte klarade de leder som jag klarade sist jag var i klätterhallen. Så jag la ner det där rätt snabbt. Och sen dess har jag liksom inte klättrat igen. Så vi får helt enkelt se hur det går i helgen....

2 kommentarer:

  1. Åh, jag vill också klättra! Har tänkt prova på hur länge som helst men det har aldrig blivit av.

    Kan vi inte boka in en inomhusklättringsdejt? Fast efter maraton, för jag har hört att man gör illa foten av klättring. ;)

    SvaraRadera
  2. Vi kan absolut boka in en klättringsdate! Vore superkul! Men du har förmodligen rätt, efter maraton är nog en ypperlig idé! För övrigt klarade jag mig utan skador i helgen, bara lite blåmärken på knäna! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.