onsdag 8 augusti 2012

Bara en till!

Jag gjorde lite research såhär innan det snart är dags att åter äntra i Gustav Vasas spår i Dalarna. Förra året när jag hasade runt i spåren med längdskidor under fötterna var jag inte direkt mottaglig för terrängen jag befann mig i. Men jag MISSTÄNKTE att jag besökte ett naturreservat eller två längs vägen. Och ikväll så kollade jag alltså upp faktan kring detta. Och jajamän, mycket riktigt. Mångsbodarna visade sig vara ett naturreservat. Därför har jag stuvat om lite i listan över besökta naturreservat nere till höger på bloggen. Så nu har jag alltså bara ETT enda naturreservatsbesök kvar för att klara årets mål. Det måste jag väl ändå klara innan året är slut?

Är du också sugen på att besöka ett naturreservat? Det är ett lätt sätt att ta sig ut i naturen! Kanske finns det ett spännande naturreservat nära där du bor? Kolla in länken till länsstyrelsen här, välj län och klicka på fliken Djur & Natur, välj skyddad natur och sedan klickar du på naturreservat så kan du söka i området precis där du bor!

2 kommentarer:

  1. Hemma hos dig? Det närmaste i din lista är ungefär 40 mil bort.

    SvaraRadera
  2. Hej Åsa, fel länk har smugit sig in. Rätt länkadress ska vara www.lansstyrelsen.se, välj län och klicka på fliken "Djur och Natur", och sedan "Skyddad natur" och efter det väljer du "Naturreservat" så ska du förhoppningsvis hitta några som ligger nära dig. Tack för att du uppmärksammade mig på den felaktiga länken! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.