tisdag 7 augusti 2012

Öppen föreläsning i Åtvidaberg

Som jag nämnt tidigare så ska jag föreläsa i Åtvidaberg, i trakterna kring Linköping den 7 november. OCch jag fick frågan om det var en öppen föreläsning från en av mina läsare, och det är det! Alla är välkomna som vill! 30 kr kostar det i inträde. Välkomna! Kommer mer info om det när det närmar sig.

4 kommentarer:

  1. Kul! Jag skriver in det i kalendern så får vi se hur vinden blåser den dagen. Jag är inte så bra på att planera långt i förväg.

    SvaraRadera
  2. Föreläsningen är på IOGT eller Godtemplargården. Adressen är Douglasvägen 28 59731 Åtvidaberg. Den ligger mitt i samhället och du svänger höger upp för backen då du kommer till en rondell med en jättefotboll i mitten, fortsätter över järnvägen och tar av andra vägen till höger efter densamma. Då är du på Douglasvägen och fortsätter den rakt fram.Förbi en träkyrka tror det är 4:e huset vänster sida därefter. Klockan 19 börjar det! Välkommen!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.