tisdag 21 augusti 2012

En bra och en dålig nyhet

Jo, nu har jag tänkt klart. Det är ju såhär att när jag planerade för Expedition 52 så hade jag ju inte tänkt att jag skulle skriva en guidebok för Calazo om Roslagsleden mitt i alltihop.... Vilket gör att både Expeditionen och boken nu ligger i någon slags tidspanik-zon. Så efter mycket dryftande fram och tillbaka har jag nu kommit fram till att jag tyvärr inte hinner göra båda, hur mycket jag än vill.
Så därför, mina vänner, är den dåliga nyheten att Expedition 52 kommer ligga på is tills vidare, men den bra nyheten är ju att jag faktiskt får skriva en bok! Och dessutom om det blir så att Expeditionen inte alls hinns med under det som är kvar av året, vilket är det troliga eftersom höstens tidsschema är tajt som det är redan nu, så blir det ju en riktigt cliff-hanger till  nästa år! (Kan det räknas som en bra nyhet det med kanske? Försöker ligga på plus-sidan ju...)

Kommer jag att ta mig an den exponerade Östersjökusten igen?
Kommer jag paddla förbi Stadshuset och vinka till statsministern?
Kommer jag fixa Slussen utan att kantra?
Kommer Mälaren suga ut mina sista krafter innan jag når målet i Uppsala?

Frågorna är många och den som hänger med i bloggen till nästa år får se!!

6 kommentarer:

 1. Ja vi får väl ha depån öppen nästa år också!!
  Kör hårt !!
  Inbjudan till mitt " äventyr" kommer under hösten!??
  / Team jägarsnus

  SvaraRadera
 2. Spännande och se vad det är för äventyr du ska hitta på!

  SvaraRadera
 3. Statsministern jobbar väl ändå inte i stadshuset? Möjligtvis statshuset!

  Håller hur som helst tummarna för att det går bra med båda projekten!

  SvaraRadera
 4. Hahaha, lustigkurre! :) Tack för att du håller tummarna! :)

  SvaraRadera
 5. Bra prioriterat! Det är ju inte varje dag man får chansen att skriva en bok.

  SvaraRadera
 6. Det är ju inte varje dag som sagt...:)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.