tisdag 7 augusti 2012

Tävling - tippa tiden!

Japp, då är det alltså dags för mig att göra en Vasa igen. Inte på skidor denna gång, utan på mountainbike. Jag tänkte att ni läsare skulle få en chans att tippa vilken tid ni tror att jag kommer att köra på den här gången. Sist jag åkte Vasan var sluttiden 11 timmar 49 minuter 15 sekunder. Inget att skryta med direkt, möjligen om man vill skryta över att man nästan var sist i loppet då.... Så vad tror du? Vad blir min sluttid på mountainbike? Den som gissar tiden som är närmast faktiskt resultat vinner ett par vandringsstrumpor från Smartwool! Du måste lämna din gissade tid innan jag startar loppet för att din röst ska räknas, det vill säga före lördag den 11 augusti kl. 10.55
Lämna en kommentar på inlägget här eller skicka ett mail till info@52adventures.se

Lycka till!10 kommentarer:

 1. Efter dina strapatser med cykel längs med Roslagsleden i våras kommer Cykelvasan att gå som en dans. Jag gissar att du fixar det på 4 h 58 min. Lycka till!

  Anna-Lena Gustafsson

  SvaraRadera
 2. 4h 42min! :) Det kommer du fixa lätt som en plätt!

  SvaraRadera
 3. Asså, du är ju en hejare på cykeln men jag tror på 5 timmar och 15 minuter. Lycka till!!!!!!

  SvaraRadera
 4. 4.22 låter som en bra tid. Tony

  SvaraRadera
 5. 4:34 har jag en vän som cyklade på för ett par år sedan. Du fixar säkert samma tid!

  SvaraRadera
 6. 6.33, du har ju bara kollat OS de senaste veckorna istället för att ladda upp. Kommer straffa sig ;)

  SvaraRadera
 7. Blir väl kallad pessimist. Eller kanske realist? Det här verkar jobbigt. Gissar på 7.03

  SvaraRadera
 8. 5.55 känns som en bra tid!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.