tisdag 28 augusti 2012

Hämtar andan

Det är väldigt roligt att skriva bok, men ibland blir det för mycket text och ord som ska produceras och då måste jag liksom ta en paus och hämta andan. Så att jag får tillbaka fantasin och kreativiteten. Så det är det jag gör nu, hämtar andan på mitt smultronställe.....


Har du något smultronställe som betyder mycket för dig?

4 kommentarer:

 1. På hösten, att få gå ut i skogen en eftermiddag efter jobbet och ströva och plocka svamp och bara höra skogens sus. På vintern att mitt i veckan få ta på sig längdskidorna och åka ut i naturen och vara själv. Arbetar med barn så man njuter att få komma ut i naturen där det är tyst efter en dag på jobbet!

  SvaraRadera
 2. Åååå, nu fick jag höstlängtan när du skriver sådär! Härligt att höra att du hämtar andan i naturen, bättre plats finns knappt!:)

  SvaraRadera
 3. Att vandra iväg till en någorlunda välbevarad fornborg en fin dag och noga läsa och uppskatta vacker fornlitteratur.

  SvaraRadera
 4. Det låter som ett bra smultronställe! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.