söndag 12 augusti 2012

Fel länk till naturen

En av mina läsare,Åsa, gjorde mig uppmärksam på att jag länkat fel i mitt inlägg där jag skriver att jag bara har ett naturreservat kvar att besöka innan jag uppnår årets mål med 26 besökta. I det inlägget tipsade jag även er om en sida där man kan söka reda på naturreservat som ligger nära ens egen husknut. Tyvärr smög sig fel länk in. Länken ledde förr till naturreservat som låg nära Stockholm, men meningen var ju att länka till Länsstyrelsen i allmänhet där hela Sveriges naturreservat finns beskrivna. Felet är åtgärdat och här är länken till Länsstyrelsen igen. Börja med att välja det län som du vill besöka och klicka sedan på fliken Djur & Natur, välj skyddad natur och sedan klickar du på naturreservat så kan du söka i området där ni bor! Hoppas att ni nu hittar era naturreservat om ni vill bege er ut i naturen! Och tack Åsa, för att du uppmärksammade mig på den felaktiga länken.

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.