torsdag 9 augusti 2012

Vilken sport skulle du välja?

Jag är helt uppslukad av detta OS! Sitter jag vid datorn och jobbar streamar jag garanterat någon sport av någon form. Det är det som är så roligt med OS, väldigt många sporter som inte annars får synas i TV får massor av plats och uppmärksamhet. Det ännu mer fina med OS är att det ofta blir överraskningar vad gäller medaljerna. Det är så mycket nerver med i spelet att favoriter kan falla och underhuggarna kan ta plats. Och glädjen sen! Åh, jag blir helt tårögd bara jag tänker på det. Lisa Nordéns glädjetårar över silvret i thriatlon och hennes inställning! Love it! Det är fantastiskt det här med OS helt enkelt. Och en hemlig dröm som jag när är att få vara med i ett OS någon gång, fast jag förstår ju att det aldrig kommer hända. Men det är väl tillåtet att drömma?! Men förstå stämingen i OS-byn? Världens bästa idrottare från typ alla sporter på en och samma plats!! Och vrålet på läktarna!! Stödet från publiken!! Det vore mäktigt att få uppleva. Men i mitt fall kanske upplevelsen blir i form av publik som gapar för full hals från åskådarplats, om jag ska rannsaka mig själv.

Kanske Rio nästa då? Som publik alltså..

Men OM en ande hoppade fram bakom en buske och helt plötsligt gav mig talang inom en sport, vilken skulle jag välja då? Hmm, jag tror att i vinter-OS skulle jag välja skidskytte. För det är inte bara att åka snabbast på skidor, utan även vara lite taktiskt och åka smart och dessutom kunna sikta bra. Och i sommar-OS skulle jag nog välja sjukamp. För då får man ju vara på arenan länge och njuta av stämningen och publikens jubel. Dessutom har man ju en liten chans att om man skulle tabba sig i en gren, kanske kunna rädda det i någon annan. Plus att man får träna på massa olika saker, då blir inte träningen så enformig. Japp, så skulle jag göra.

Eller kanske satsa på en karriär som maskot?
Foto:Scanpix


Vad skulle du välja för sport?

2 kommentarer:

  1. Jag skulle nog välja volleyboll :)

    SvaraRadera
  2. Inte dumt, att få strutta runt i sanden och bli lite brun på kuppen! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.