tisdag 7 augusti 2012

Foton från helgens myggpaddling..

..finns här!

4 kommentarer:

 1. Det ser härligt ut, för myggorna syns ju inte på bild :)

  Jag håller på att försöka bestämma mig för vad jag ska ha för kajak. Ett av alternativen är en Seayak 500, är det en sån du har? Vad tycker du om den, för och nackdelar?

  SvaraRadera
 2. Hehe, nix myggorna syns inte på bilden tack och lov! :)

  Den kajak jag har hette när jag köpte den bara Seayak, men jag antar att det är samma modell fast den har bytt lite namn på senare år. Men jag är jättenöjd med den. Fördelar är att den inte har så bred sittbrunn vilket gör att jag som inte är så bredaxlad får kraft i paddeltagen ändå. Tycker ändå att det är gott om plats i själva sittbrunnen trots den mindre bredden. Den är stabil och välter inte. Nackdelen är att den kanske är något mer trögdriven eftersom den är så stabil. Men det är svårt att få båda sakerna. Nackdelen är väl att den kanske har lite för lite packutrymme om man ska göra en längre tur..... Men allt som allt är jag mycket nöjd med den! Fördelen med platskajak är också att du inte behöver vara så rädd om den när du ska gå iland, du kan dra den över stenar o så, den pallar det! :) Hoppas att det var lite svar på dina undringar. Hör av dig om du undrar något mer! Vad spännande att köpa kajak! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Lite tillägg, vi har den som idag heter Seayak 490. Den ska ha samma konstruktion som 500an, men det ser ut som om sittbrunnen är lite olika på de två. Men som sagt, den är grymt stabil, men inte den snabbaste. Jag är väldigt nöjd.

  SvaraRadera
 4. Tack för svaren :)

  Efter vad jag läst så är den som heter 500 lite smalare än den som heter 490. Den verkar också vara nyare så jag gissar att ni har 500 och att 490 möjligen är lite mer rank och lättpaddlad eftersom den är lite smalare.

  Jag ska åka och titta och provpaddla i morgon igen så får vi se om det blir köp.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.