söndag 26 augusti 2012

Äntligen en placering!

Jo, ni som hänger med i bloggen kanske minns att förra året när jag körde Vasan på längdskidor var jag så dålig att jag inte ens fick en placering. Men i år, när jag rullade runt på cykel, då minsann fick jag en ganska fin placering!

Placering 826 av 9000 startande, inte så jävla pjåkigt! 

Henrik, ni vet han som hade lite andra förberedelser än vad jag hade slog mig visserligen och hamnade på en hedersvärd 200:e placering. Men 826! Lite stolt blir jag allt!

Men är det inte lite konstigt ändå att Ray och Daddy som körde på MYCKET snabbare tider än jag inte dyker upp i resultatlistan förrän på placering 3049 respektive 4709? För inte kan det väl ha blivit något fel? Kan det vara så att jag hamnade på den 8260: plats? Nääeeee, så kan det väl inte vara... Det känns betydligt bättre med 826, så jag kör på det! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.