torsdag 31 januari 2013

LäsOkunnighet...

Helt plötsligt har jag drabbats av att vara läsokunnig. Jag läser korrektur så ögonen blöder och till slut så ser jag inte vad det står, kommer inte ihåg om jag påtalat om stavfelen och felsyftningarna. Helt plötsligt kommer jag inte ihåg hur de enklaste ord stavas, och lägger mig till med sär skrivningar (!) så det sjunger om det.
Herregud, hur ska det här sluta? Kommer jag hinna, kommer formgivaren fatta mina kråkfötter?
En liten lätt känsla av panik har klamrat sig fast i bröstet.... Gaaaaaah!

2 kommentarer:

 1. Det kan drabba den bästa! Det kommer ordna sig! Ta en paus, drick en kopp te, töm huvudet (läs kanske en abc-bok för att friska upp minnet :) ) och ge dig på't igen!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppningen! Det verkar som om jag kan läsa igen nu...

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.