fredag 25 januari 2013

Prao på bilfärjan!

Idag har jag fått äran att åka med i förarhytten på en av bilfärjorna som trafikerar Stockholms skärgård. Otroligt häftigt att få se hur det ser ut från ovan! Och dessutom hade jag tusen frågor om allt möjligt till skepparen och matrosen och de svarade snällt på alla knäppa funderingar jag hade...
Jag tror att de tyckte att det var den frågvisaste prao de någonsin har haft, men jag hade verkligen en kul och annorlunda dag!
Vill ni veta vad jag frågade får ni läsa nästa nummer av Magasin Skärgård där reportaget kommer publiceras...
2 kommentarer:

  1. Fan vad kul! Hade jag vetat i förväg hade jag önskat bilder från maskinrummet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns bilder från maskinrummet Gustav! :) Du får kolla in Magasin Skärgård när den kommer! ;)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.