tisdag 22 januari 2013

Utsocknes inspiration

Det är ju lätt hänt att man blir insnöad på sin egen hemtrakt i sina äventyrberättelser, så därför vill jag gärna dela med mig av en av mina bloggläsares utetips. Hon hör hemma i Örnsköldsviktrakten och till mig skickade hon ett jättelåååångt mail där hon skrev om sina bästa uteupplevelser. Jag blir lika glad varje gång ni läsare hör av er och inspirerar mig tillbaka! Tack Carina för att du skänkte äventyrsinspiration till mig!

På Rutberget någon mil väster om Örnsköldsvik
kan man få vara i sin egen takt och lyssna på tystnaden.
Foto: Carina Olofsson


Ibland är det spårat och ibland inte.
Båda tillstånden ger fantastiska upplevelser!
Foto: Carina Olofsson


Är man morgonpigg kan man få höra orrspel också!
Foto: Carina Olofsson

Carina tipsar också om Huggsjöstugan där månskensturer anordnas med skidåkning genom marschallalléer. Carina utlovar magisk stämning och kanske att den skaprsynte kan skymta småtomtar bakom trädstammarna...

Jag tycker det låter lockande att äventyra på Rutberget, eller vad tycker du?

2 kommentarer:

  1. Härliga morgonbilder. Det är att vara morgonpigg/brita

    SvaraRadera
  2. Morgonstund har guld i mun säger de som orkar gå upp! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.