torsdag 17 januari 2013

Vad gör oss lyckliga?

Är det mängden prylar som gör oss lyckliga? Ett fint hem? En cool bil? Eller är det enklare än så? 2 kommentarer:

  1. igår, till skillnad från i förrgår, vaknade jag "lyckligare". Jag funderade faktiskt på vad det kunde bero på eftersom det var en så påtaglig känsla. Jag tror det kan vara så enkelt, att för mig handlar det om att bestämma mig. Om jag tycker att vardagen är för j*vlig, ja då är den det. Så, istället försöker jag att se glaset som halvfullt istället för halvtomt. Med andra ord att vara nöjd och glad över det jag har istället för det jag inte har, att jag har möjlighet att skaffa den där prlen jag inte behöver, men finner en tillfredsställelse i att jag inte behöver den. Jag har hem, sysselsättning, familj och vänner som bryr sig om mig. Alla förutsättningar för att jag ska tycka om mig själv, vara nöjd och därmed lycklig. Does it make sense? Kram på dig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Totally make sense! Väl talat Marie! Och stor KRAAAM på dig med! :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.