söndag 13 januari 2013

Nytt innehåll...

.... i helgäventyrerskan matsäck är under konstruktion!
Moster Ingers mjuk-kaka räckte ju inte vidare länge, det är farligt med att ha så goda matsäcksmackor. Det är liksom lätt att det slinker ner en mjuk-kaka fast man egentligen inte är på äventyr så att säga... Moster Ingers mjuk-kaka är ju egentligen mormors från början. Men mormor finns inte kvar här på jorden för att förse mig med äventyrsmatsäck, så moster har tagit över den uppgiften.

Min mamma gjorde infernaliskt goda honungsbullar, men mamma finns inte heller kvar här på jorden. Så jag tänkte att jag får ta över den funktionen helt enkelt. Alltså har jag gett mig i kast att försöka producera dessa honungsbullar, för jag tror de kommer passa bra i en helgäventyrerskas matsäck.
Tror inte att de kommer att smaka likadant som när mamma bakade, eftersom jag stötte på patrull redan i inledningen av receptet.. "Skålla havregrynen.." Inte den blekaste hur man gör det, men lite improvisation har väl aldrig någon dött av eller? Vi får se om det duger att ha i matsäcken när detta är klart....


2 kommentarer:

 1. För att skålla havregryn:
  Koka upp degvätskan, ex vattnet, och häll sedan på havregrynen, låt det sedan svalna under plastfilm, kräver lite förberedelse bara (och man ska vara försikta med att mixtra med nedärvda recept eftersom de redan nått perfektion).

  Lycka till och ha det gott!

  Staffan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Staffan! :) Då gjorde jag nästan rätt då när jag chansade.. Men håller med dig, det ska inte mixtras för mycket eftersom recepten redan är fulländade! För övrigt så blev honungsbullarna väldigt goda, om än inte som mammas så klart....;)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.