fredag 28 oktober 2011

Bloggläsarnas val?

Hemsidan är uppdaterad och helgen som är bloggläsarnas val närmar sig med stormsteg! Den 26-27 november har jag inget äventyr inplanerat än så länge utan det är upp till er läsare att bestämma vad jag ska ta mig till! Vågar ni avslöja ert hemliga smultronställe? Eller har jag missat något väsentligt som jag absolut borde göra innan mitt äventyrsår är slut? Kom igen, ge mig tips och idéer! Dela med er! :)

2 kommentarer:

 1. Då vill jag tipsa om ett näräventyr!

  Naturområdena kring sjön Vällen är väldigt fina och Vällen är fin att paddla, så jag föreslår följande:

  Åk till Fagerviks rastplats högst upp på Vällen, tar du med kajaken så behöver du bara bära kajaken några hundra meter från parkeringen genom skogen till rastplatsen. Ta sedan en promenad längst den uppmärkta naturstigen bort till Rövargrottorna (ta med ficklampa) och titta lite på den gamla urbergsgrottan (ja du får såklart kräla om du vill det :)). Vid rastplatsen finns en jätte bra plats för tält och en stor fin eldstad.

  Sedan kan du som sagt paddla ut en sväng på Vällen och har du tid och ork så skulle jag föreslå att du paddlar hela vägen ner till Pansaruddens naturreservat (dryga milen). Där finns helt underbar John Bauer-skog och stannar du vid rastplatsen ( bra ställe att parkera Kajaken ) så finns det ännu en eldstad och access till vandringsleden som leder hela vägen ut på själva "udden".

  http://www.upplandsstiftelsen.se/besok-ett-omrade/pansarudden__578

  Jag hittar ingen bra karta till Fagervik på nätet men Säg till om du är intresserad så fixar jag en Google Maps-länk :)

  Jag var själv ute och vid Pansarudden den helgen du var på Utö, och det bloggade jag om på min lilla blogg http://justdoit.tnkonsult.se finns lite bilder om inte annat :)

  /Tobbe

  SvaraRadera
 2. Mycket spännande tips! Utförligare än såhär kan det knappast bli! :) Tack tack!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.