fredag 28 oktober 2011

Höstmys

Till skillnad från många andra så gillar jag hösten. Ja visst, det är lite mörkt och det kanske regnar en aning. Men det är det som är det mysiga! Det är liksom lugnare på hösten. Tystare. På sommaren är det så hetsigt för man måste hinna vara ute i solen så mycket det bara går och njuuuuta av sommmaren, vilket brukar sluta i att man bara stressar mellan alla events och soltimmar. På vintern ska det jagas puder, och på våren har man tonvis med energi när ljuset återvänder och floran och faunan också spritter av energi. Men på hösten då händer inte så mycket. Det är väldigt tyst i naturen för djur och växter förbereder sig för en lång vinter. De bäddar in sig och coolar ner. Precis som jag. Jag bäddar in mig i underställ och tjocka tröjor och bara lyssnar på tystnaden. Jag älskar att slasa runt i underställ. Gärna lite småsvettig också efter någon uteaktivitet i den stillsamma naturen. Om jag bara fick välja ett plagg som jag skulle ha resten av livet, så skulle det bli underställ! Apropå det, så har en viss uppgradering skett på underställsfronten.....

Underställ version 2.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.