måndag 3 oktober 2011

One of those days...

..när det inte riktigt går som man vill har jag haft idag. Det börjar med att jag försover mig. I stressen som infinner sig i den stund som jag inser detta drar jag sönder dragkedjan på necessären, innehållet sprutar åt alla håll och jag får rota fram tandborsten under det dammigaste skåpet som världen skådat. Morgonstressen toppas med att jag sparkar ut hundens vattenskål över hela golvet under högljutt svärande. En extra kvart går åt till att hitta ett par torra, och hyfsat rena, strumpor någonstans bland alla flyttkartonger och Ikea-kassar. När jag ska snabbköpa frukostmacka drar jag sönder dragkedjan på plånboken och får skrapa upp mynt, kreditkort och kvitton från det allt annat än rena mack-golvet. Redan här vill jag bara checka ut för resten av dagen och bara gråta en skvätt eller två. Men på något vis hinner jag ändå, typ, till mitt möte. Kommer dock aldrig riktigt in i matchen igen och går mest som en sömngångare resten av dagen. Det som håller mig vaken är höften. Den krampar mest hela tiden och jag kan inte hitta en ställning som inte gör ont.

Under dagen uppenbaras att den extremt försenade bröllopspresenten, i form av downhill i Säfsen, vi hade tänkt ge till våra vänner kommer att bli ännu mer försenad. Helgen vi hade tänkt vara där är det stängt i Bikeparken. Det kör ihop sig med äventyrshelgerna rent allmänt och planeringen hackar. Inget flyt liksom.

Håller på att krocka i en rondell på vägen hem, glömde blinka när jag skulle ut ur den och bilen bakom mig var tydligen inte tankeläsare...?!?

Väl hemma igen, loggar jag in på internetbanken för att betala räkningar som jag hittade när jag lyfte på en väska med längdpjäxor. De skulle bara vara betalda för fyra dagar sedan, så hoppas på att ingen ska märka något. Men på mitt konto finns det inga pengar? NOLL kronor?!! Någon har tömt det som fanns i ett svep...?? Fattar ingenting och ringer genast upp nattjouren på banken. Kan knappt hålla tårarna borta när jag snyftpratar med banktanten. Det verkar vara så att förseningen med vår nya lägenhet har fått följdeffekter. Jag är tydligen skyldig banken 390 000 kr! Vilket jag inte har, men de tog det som fanns på mitt konto så länge.

Jahapp.....

1 kommentar:

  1. Klackarna i taket! Nu kan det bara bli bättre! Hoppas det löser sig med banken...

    Och att vi ses imorgon! Tjohoo!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.