tisdag 18 oktober 2011

Kapitulering

Jag kapitulerar. Jag har, under lång tids samrådan med mig själv och äventyrshunden, insett att det blir alldeles för långt att åka till Borgafjäll och bara vara där i några dagar. Blir alldeles för mycket bilåkande och alldeles för lite äventyrande. Jul och nyår ligger ju jättedumt i år (ledighetsmässigt sett) så att vara en hel vecka i Borgafjäll räckte inte semesterdagarna till. Och att flyga med äventyrshunden är uteslutet eftersom han väger för mycket för att tas som handbagage och mitt hjärta (och inte hans heller) klarar inte av att skicka honom ensam i lastutrymmet. Så Borgafjäll får bli en karamell att suga på till någon annan gång i mitt liv. Istället blir det lite omkastningar i äventyrsschemat som snart kommer att uppdateras på hemsidan. Men jag är ju svag för att göra saker off-season.. Så nyår kommer att firas i Stockholms skärgård! Närmare och förmodligen helt öde så där års.. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.