tisdag 25 oktober 2011

Jag är stolt...

... över Sofia! Ikväll klättrade vi tills svetten lackade på Klättercentret i Solna och Sofia gjorde en enorm prestation. Jag är så stolt över henne! På högsta väggen hade hon ett "projekt", sist vi var där kom hon kanske en tredjedel innan höjdskräcken satte in. Ikväll var temat "modig" så hon satte fart upp på väggen som en spindel. Hon susade förbi kruxet, studsade över de svåra partierna och var nästan uppe när hon gjorde misstaget att titta ner. Varpå höjdskräcken paralyserade henne totalt. Hon bad om att bli nerfirad men vi andra där nere skrek att hon skulle fortsätta och helt enkelt vägrade att fira ner henne. Hon var ju nästan uppe ju! Skiförbannad slängde hon oss onda ögat och FORTSATTE! Och hon kom upp!!! TADAA!!! Seger över höjdskräcken! Sååå stolt är jag! Och jag tror att Sofia är rätt stolt över sig själv med, det borde hon vara!

Det är det som är så kul med klättring, man känner hela tiden hur man utvecklas och blir bättre! Me like! :)

2 kommentarer:

  1. Imponerad Sofia! Jag känner igen känslan :-)

    SvaraRadera
  2. Äsch va... :-) Tack! Jag kan säga att jag var redigt förbannad på dem där nere när jag inte fick ge upp, men oändligt tacksam och glad efteråt. Jag hade blivit ännu argare när jag kom ner, om jag inte hade tagit mig upp den sista lilla biten.

    Fröken Äventyrska gick inte heller av för hackor, det glömde hon att skriva. Upp och ner på väggen som en klättermonkey!! Grymt bra!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.