onsdag 19 oktober 2011

Jag är helt värdelös...

... när det kommer till lokalkännedom och att hitta min väg fram med karta. Imorse, sådär jävla snortidigt, så skulle jag möta Sofia och girlsen för att köra agility med hundarna i Kista INNAN jobbet. Trots att jag varit där förut och trots att jag senast igår kväll frågade Sofia om vägbeskrivning så körde jag helt jävla tokgalet fel. Suck. Jag kom på det när jag passerade tullarna i Stockholm och insåg att nu har jag ändå åkt för långt... Vände och körde genom tullarna igen (!), förbannade mig själv och stress-snirklade mig tillbaka till Kista. Men ändock, bara 6 minuter försenad...

2 kommentarer:

  1. Kan hända den bästa! Och du dök ju upp föredömligt lite för sent för att ha varit fullständigt förvirrad. :)

    Tack för en bra träning!

    SvaraRadera
  2. Hahahaha! Tack själv för en superkul träning!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.