onsdag 16 mars 2011

52 adventures tävling

I 52 adventures monter på Vildmarksmässan så hade alla chansen att vinna ett tält, liggunderlag eller pannlampa från Addnature. Tävlingen gick ut på att svara på några frågor om vad 52 adventures sysselsätter sig med på helgerna samt att ge sitt eget bästa tips på helgäventyr.
Idag räknade jag svarslapparna... Jag har fått in över 300 svar!!!! Helt fantastiskt! Alla dessa människor har kommit med tips och idéer och vill dela med sig av sina erfarenheter och drömmar! Rooooligt! Men det kommer ta lååååååång tid att gå igenom alla... Så jag undrar om ni, kära läsare, kan ge mig lite tidsfrist så att jag verkligen får chansen att läsa allas tips och därefter kan utse pristagarna.. Funkar det för er?
Hmm, kanske behöver lite hjälp med det här... Undrar om jag kan muta piff-chefen? Har hört rykten att hon är svag för champagne och telemark....


Någonstans i den här påsen finns en vinnare

2 kommentarer:

  1. Oh vad spännande!
    Med tanke på mutorna så är svaret givet. Klart jag vill hjälpa till! Kanske ska komma upp och inspektera ert nya fina badrum samtidigt?

    SvaraRadera
  2. Piff-chefen är så välkommen! Det fina badrummet tål att inspekteras, det är det enda som är fint här just nu. Resten är ett infernaliskt kaos!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.