tisdag 1 mars 2011

Vinnare i tid-tippartävlingen

Jag är oerhört rörd av att ni trodde att jag skulle åka Vasalopp snabbt som attan! Jag själv trodde att jag skulle åka runt 10 timmar, men nu blev det inte alls så faktiskt. Vilket är väldigt knäckande för psyket måste jag medge. Det blev en tid på 11 timmar 49 minuter och 15 sekunder.Detta innebär att Åre-Anna kammar hem första vinsten! Stort grattis! Anna tippade en tid på 9 timmar och 57 minuter, vilket är väldigt långt ifrån sanningen men ändå den som var närmast.
Svärmor tippade dock på 10 timmar och 42 minuter, så hon var egentligen närmare. Men eftersom det tippet lades när mitt lopp hade börjat och hon hade sett de första åk-tiderna så gills inte det...

Entrébiljetten till Vildmarksmässan är nu din Anna! Nu måste du ju nästan ta dig från Åre för att besöka huvudstaden när du vunnit så fint pris!

2 kommentarer:

  1. Tack för finaste priset!!! Ska se över min kalender och se till så att det inte kommer jordens dump över byn (förresten, dumpet kom ju redan för en månad sedan, kan man ha sådan tur att det skulle hända igen...?!!!) Bra kämpat ute i spåret ;) Vi kanske ses i Stockholm!!!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas verkligen att vi ses i Stockholm!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.