fredag 11 mars 2011

Vad händer hos 52 adventures?

Dag två på mässan är nu tråkigt nog till ända. Det har varit en jätterolig dag idag! Och speciellt glad blev jag för att så många ville komma och lyssna på mig när jag hade föreläsning i Vildmarkscafét! Jag hoppas att jag var lika inspirerande för dem som de var för mig!

Idag tänkte jag berätta lite vad som händer i min monter, för er som inte kan vara där av olika anledningar eller för er som tänker komma förbi imorgon.
Vi börjar väl från vänster, som brukligt? Här är min vintriga del av montern, här står det skidor och och pryttlar som man behöver när man till exempel ska på topptur.

Vinterhörna,
fattar man att den vita mattan ska symbolisera is?

Hedersplacering har vissa prylar fått i museimontern, där jag har fått snön att stanna kvar trots blidvädret ute.. Hur jag gjorde? Jo, piffchefen åkte till Panduro och så var saken biff!  Här var det tänkt att mina telemarkspjäxor från tidigt 1800-tal skulle ligga, men de fick inte plats! Men å andra sidan är transcievern också nästan antik vid det här laget. Notera att gaffa-tejpen har fått en ärofull placering! Vad skulle man göra utan gaffa-tejp? Den kan laga ALLT! Från trasiga bindningar till sönderblåsta tält. Lämna inte hemmet utan den!

Vintermonter för antika föremål

Jag behöver lite pengar till att kunna genomföra alla mina äventyr, så jag har ett par skidor på auktion. Åkta på i 3 veckor, jättebra för både lössnö och pist!


Sugen på nya skidor?

I mitten av montern är 52 adventures vardagsrum, där kan man sitta ner och vila sina trötta fötter efter att ha sprungit runt på mässan i flera timmar. Vill man så kan man vila ögonen också på bildspelet som Teknikgruppen har hjälpt mig att producera.

Ta det lite lugnt hos 52 adventures..

Bildspel från resor i Sverige, Norge och Nya Zealand

Efter vardagsrummet så kommer 52 adventures köksbord, där kan man sitta ner och snacka lite skit med mig eller kanske smaka på jägarsnus.

Hänget hamnar ju alltid i köket på festen eller hur?!


Är man tävlingssugen och vill vinna fina priser från Addnature så får man snällt svara på några frågor om 52 adventures och sedan tipsa om sitt eget bästa helgäventyr.

Kluriga frågor om 52 adventures

Sist men inte minst så kommer sommardelen av montern, här hänger det klätterrep och min mountainbike samsas med surfbrädan och en kajak som jag fått låna av Kajaktiv samt tältet som man kan vinna står uppslaget på en gräsmatta som piffchefen har trollat fram.

Sommarhörna,
med äkta utekänsla
Har man akut ute-abstinens så kan man spendera lite tid här

Mysigt va?! Jag trivs iallafall! Det är nästan som att vara ute och jag blir glad så fort jag ser montern! Välkomna förbi om ni vill!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.