torsdag 10 mars 2011

Presskonferens och första dagen på mässan

Jahapp, då har man varit med om sitt livs första presskonferens! Min Darling som filmade spektaklet hävdar att jag skötte mig acceptabelt. Det var väldigt nervöst att prata inför en massa reportrar, men jag fick rådet av Lena som är en av projektledarna på Vildmarksmässan att tänka att de är också människor. Och det hade hon ju rätt i, och då kändes det lite lättare... Även fast svettningarna inte försvann helt och hållet... Och jag kan säga så mycket som så, att om ni någon gång får chansen att vara med på en presskonferens, se då till att Peter Siepen är med, för då kommer ni inte ha tråkigt en enda sekund! Enormt rolig snubbe som bjuder på sig själv!

Hänger lite med Peter Siepen och Emil på presskonferensen

Efter presskonferensen ville Expressen och Norrköpingskuriren snacka lite med mig. Intressant att få vara den som blir intervjuad för en gångs skull. I mitt vanliga jobb, som jag pysslar med när jag inte helg-äventyrar, så brukar det vara jag som intervjuar andra... Så Matias, håll utkik i ditt Norrköpingsblad, snart en dag inte så långt från denna, så kanske jag kommer titta upp på dig när du läser din morgontidning och sätt då inte morgonkaffet i halsen, för det är bara lilla jag!

En trevlig pratstund med
Norrköpings-reportern och hans fotograf


Känner mig inte helt bekväm framför Expressens kamera-kille,
jag trivs bäst i skogen ju...!?!

Efter presskonferensen öppnade mässan för besökare, och det var faktiskt en strid ström av besökare som tyckte att min monter såg lite rolig ut och ville veta vad jag pysslade med... En del undrade vad jag sålde, men jag säljer ju ingenting. Jag bara ger inspiration! Har träffat massor av roliga, trevliga och finurliga människor idag. Längtar redan till imorgon!
Simon tittade förbi mässan på kvällen eftersom han hänger i Stockholm med jobbet denna vecka, väldigt trevligt! Känns som ren lyx att få träffa Åre-residerande vänner så här ofta! Det är av honom som jag har fått låna skidorna och telisbindningarna som står i min monter.

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.