tisdag 8 mars 2011

Monterfix med piff-chefen

Vad skulle man göra utan sina hjälpsamma svärföräldrar? Och vad skulle man göra utan sin påhittiga piff-chef med piff-assistent? Och hur skulle man klara sig utan en pojkvän som ställer upp på de flesta galenskaperna?
Idag har 52 adventures börjat inreda sin monter på Vildmarksmässan! Det var spännande att se hur allt går till innan såna här stora mässor börjar.... Det är ett himla snickrande, sågande, skruvande och transporterande av prylar... Så även för 52 adventures även om det sker i betydligt mindre skala....

Svärföräldrarna hade länsat sitt förråd på landet där det finns det mesta i möbelväg. (Jag säger det, om ni någon gång skulle behöva något, ja egentligen vad som helst, så kan ni ge er den på att det finns i mina svärföräldrars förråd!) De mötte upp mig vid mässan och hjälpte mig att piffa till det lite i montern.

Tur att de är pensionärer
så att de har gått om tid att hjälpa sin svärdotter
med en massa galna projekt!
Svärfar är en gammal mäss-räv,
så rutinerad som han är så hade han med sig
upphängningslösningar
eftersom man inte får skruva i monterväggen...!

Svärmor basar över tygerna
och ser till att alla kanter är ordentligt vikta!
 Jag vore ju korkad om jag inte har anlitat en piff-chef och det finns ingen bättre lämpad för det här jobbet än samma tjej som gifte sig vecka 6 i Åre! Martina! Kan hon rodda ihop ett sånt kanon-bröllop så är jag övertygad om att hon kan styra upp 52 adventures på Vildmarksmässan! Så piff-chefen med piff-assistenten (också make till piff-chefen) har gjort en superläcker skylt till 52 adventures i 3D!

Tänk vad lite färg, frigolit och lite kreativitet kan göra!


 
Tjusig va?

Min allra käraste pojkvän (som jag idag för övrigt firar 14 år tillsammans med) har hämtat grejer och kört som en skottspole genom staden för att hämta allehanda ihoplånade saker!
Tack Paula och och tack Simon för att jag får låna grejer av er!

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.