fredag 11 mars 2011

Det finns fler...

.... som har fattat det här med att äventyr inpå husknuten kan vara något! Det behöver inte vara så extremt som många tror. Jag träffade en trevlig snubbe på mässan som också bloggar om nära äventyr, i en stad inte så långt från där jag bor. Kolla in hans sida om du vill ha fler tips på saker som du kan göra nära dig!

2 kommentarer:

 1. Tjo,
  jag med alla hundar som vandrar naturreservat. Jättekul och inspirerande idé - lycka till nu och kör järnet!

  Glada hälsningar
  Eva Marie
  propiraya.se

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Vad bra att du hörde av dig så att jag fick reda på ditt namn! Kul att jag kunde inspirera dig till din fantastiska idé om att besöka 52 naturreservat! Jag önskar dig all lycka till med ditt projekt!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.