onsdag 9 mars 2011

Sista finishen på montern

Ikväll har jag med pojkvän putsat till det sista på montern till Vildmarksmässan. Det blev sjukt fint! Eller ja, vi är ju inte lika proffsiga som resten av dem som ställer ut där, man skulle kunna säga att vår monter är ett riktigt hemma-bygge... Eller kanske en monter med patina? Jag tycker den är jättefin iallafall! Vad tycker ni?


Smygvisning av montern


Smygvisning från andra hållet

Mysigt va?!

Jag börjar förstå att det här med mässa är lite som en kringresande knalle-marknad. Eller möjligtvis kollo! Alla känner alla, och de som inte bygger monter febrilt in i det sista hänger runt med en öl i handen och snackar skit med sina nya kolleger. Kul!
Precis när vi var som hungrigast kommer projektledarna för mässan ut och bjuder på kaffe och bulle! Undrar om de är tankeläsare? Väldigt uppskattat iallafall!

Jag bor monter-granne med Swedish Lapland som jag redan har snackat in mig hos och bytlånat lite saker.

Vildmarkskonferens inomhus?!

Lapplänningarna hade tagit på sig jobbet som kvällens dj:s och poppade musik så att monter-bygget blev lite roligare för oss alla. Och det var inte vilken musik som helst de bjöd på, det var Europe! När de sista tonerna av "Final Countdown" ebbade ut så la vi sista handen vid finliret i vår monter! Najs!

4 kommentarer:

 1. Så jäkla kul!
  Det som inte är kul är att jag varken kan komma och titta eller komma och hjälpa till!

  Det jag däremot kan är att önska ett stort Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Ballt syster!! Synd att jag inte är hemma och kan komma förbi :/
  Säger som Gustav, lycka till!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Ett äkta hemmabygge!
  Lycka till på presskonferensen.

  SvaraRadera
 4. Gustav, jag visste att du skulle kommentera detta inlägg! Europe har den effekten på dig...
  Och kära syster, jag saknar dig så, och det hade varit kul om du hade varit här, men njut av din resa nu!
  Barbro, det äkta hemma-bygget blev verklighet med prylar från er! Tack för lånet av allt!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.