torsdag 3 mars 2011

Den viktigaste ingrediensen...

... på ett äventyr är kanske mormors mjuk-kaka! Om ni inte har smakat den så har ni verkligen gått miste om något storslaget! Nu finns tyvärr inte min mormor kvar i livet, men Moster Inger och jag gjorde en mycket seriös stor-bakning igår. Vi gräddade mjuk-kakor så svetten lackade och vi intog hela Mosters kök för att få plats. Så nu har jag mjuk-kaka så jag klarar mig på åtminstonde hälften av årets äventyr om jag snålar lite.. Men det är ju det som är så svårt, att snåla med mjuk-kakan...

Bättre än godis!

4 kommentarer:

 1. Men va fan! Först får jag ingen mjuk kaka till jul och nu detta. Om du inte sparar i alla fall 1 bit till mig blir jag ledsen!!

  SvaraRadera
 2. Jag lovar att spara en liten smula till dig kära Syster! :)

  SvaraRadera
 3. Hmm hoppas mamma har sparat lite mjukkaka till sina söner oxå.

  SvaraRadera
 4. Tyckte att det låg någon liten, liten påse kvar och skräpade när jag åkte... :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.