torsdag 17 mars 2011

Märklig känsla...

...uppstod när jag släppte in rörmokaren i morse. Okammad och med min skrovligaste Janis Joplin-imitation hälsade jag honom välkommen med bara ena ögat vaket. Han tyckte att jag borde vara pigg som en lärka för jag var ju en sån där äventyrare! Han hade minsann läst om mig i Expressen....

Vad betyder det här? Att jag måste börja lägga mig till med divalater? Att jag bara kan uttala mig genom min pressekreterare? Att jag från och med nu bara kan svara; "inga kommentarer" på alla frågor? Behöver jag beställa förtryckta autografkort? Är jag i behov av livvakt? Borde jag regga mobilnumret som hemligt? Är det nu det kommer att börja dimpa ner inbjudningskort i brevlådan till samma fester som prinsessan Madeleine glider runt på? Kommer jag få en hel drös med gratisgrejer hemskickade? (Jag skulle vilja ha lite snygga prylar från Klättermusen...) Är manager att tänka på?

Nja, kanske inte ändå...


Jag väljer nog friluftsliv framför kändisliv..

4 kommentarer:

 1. Nice! Finns du i nättidningen?
  KRAM Maria

  SvaraRadera
 2. Nix, tror inte att cyber-tidningen har snappat upp den nyheten...

  SvaraRadera
 3. Jo, jo.
  I Norrköpings Tidningar kan man också läsa också om "Gunnikas vilda planer" och att du har Vildmarksmässans hemtrevligaste monter.

  SvaraRadera
 4. Barbro har så rätt att Norrköpingstidningen har med 52 adventures i cyberspace: http://www.nt.se/norrkoping/artikel.aspx?articleid=6704274

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.