lördag 25 februari 2012

Älskar att göra upp planer!

Sitter och planerar för 2012. Det är spännande att göra planer, det är halva äventyret! Kolla in kalendern till vänster i bloggen så ser ni lite nyheter som har trillat in!

2 kommentarer:

  1. Jag imponeras av din entusiasm och outtömliga glädje till allt. Själv kämpar jag med att hitta saker att göra denna årstid, framför allt i ett gråmulet och blött Stockholm. Vart hittar du din glöd och inspiration?

    SvaraRadera
  2. Tack för dina fina ord Jens! Var jag hittar min glöd någonstans? Det är inte svårt när jag får göra saker som jag älskar! Men det gäller också att vända på allt de som annars kan se nattsvart ut, att se positivt på saker gör att jag får energi istället för att spilla onödig kraft på struntsaker.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.