onsdag 22 februari 2012

Första och andra hjälpen

Kvällen har spenderats i Stockholm med riktig ABC-anda. Ja alltså, jag har lärt mig om första hjälpen om olyckan är framme om man är ute på äventyr, så jag har inte sjungit karaoke till Anna Books megahit om det nu var någon som trodde det... Den här gången var det hundens ABC som gicks igenom, mycket nyttigt för mig som alltid släpar med min äventyrshund på alla möjliga mer eller mindre galna upptåg. Efter skidolyckan i påskas kände jag att jag borde veta mer om hur man tar hand som sin bäste vän. Veterinär Ylva Trygger guidade oss genom det mesta som kan hända och nu vet jag mer hur jag ska bete mig om äventyrshunden skulle förolyckas igen.

Föreläsning om första hjälpen för hund hos Dogma
Vill man lära sig om hur man tar hand om människor som skadas när man är ute och frilufsar så håller NOLS bra kurser runt om i landet för just det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.