söndag 5 februari 2012

Många som undrar...

... vad som kommer att hända med bloggen nu när mitt äventyrsår är över. Och jag har funderat jag med, hur jag ska göra med den. Men nu tror jag att jag har kommit fram till något. Jo, såhär tänkte jag. Jag gillar ju att helgäventyra och att ta tillvara de små men härliga stunderna i livet, så det kommer jag att fortsätta med (vare sig jag bloggar om det eller inte). Men jag gillar också att skriva, väldigt mycket, det gör mig mer levande i nuet på något sätt. Och så gillar jag att inspirera människor att ta sig ut i naturen och uppleva äventyr på sina egna villkor. Och allt det där har jag fått göra under äventyrsåret 2011, och har trivts som fisken i vattnet med det. Och då tänker jag, varför sluta med något som jag mår bra av?

Så, kära bloggläsare, jag tänker alltså fortsätta att blogga om mina helg-påhitt och jag kan bara hoppas att ni vill hänga kvar och om möjligt bli ännu mer inspirerade att ta er ut på egna äventyr! Jag kommer kanske inte planera upp varenda helg i ett helt år framöver, men jag kommer att vara mycket ute och jag kommer göra mycket roliga, spännande, annorlunda, knasiga, korkade och rent av dumdristiga äventyr. Och dessutom så ska jag ut på en slags expedition i sommar, och den kan ju verkligen sluta hur som helst! Så här på bloggen kommer ni från och med nu kunna följa uppladdningen (eller icke-uppladdningen för just nu går den extremt dåligt) inför expeditionen, läsa om sporadiska helgäventyr och upptäcka vad 52 adventures är på väg i framtiden! Så vad tycker ni? Låter detta som en bra plan? Har ni lust att hänga kvar ett tag till här?

Helgäventyrerskan är där hon trivs bäst; ute! 

PS. Detta betyder att det kommer ett mini-reportage om helgens skridsko-äventyr i Dalarna, typ när som helst på den här bloggen! :)

4 kommentarer:

 1. Hurra! Det låter som en jättebra plan. Jag vill gärna fortsätta att läsa din blogg och inspireras att göra egna små (och ibland lite större) äventyr.

  SvaraRadera
 2. Instämmer med föregående skrivare!

  SvaraRadera
 3. Det låter riktigt bra det. jag ser fram mot dina äventyrliga uppdateringar.

  SvaraRadera
 4. Men då så, då är vi överens! :) En fortsatt äventyrsuppdatering blir det under 2012!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.