söndag 12 februari 2012

Söndagen med tvära kast

Dagen började med några plusgrader och vårsol, vilket resulterade i att jag sket fullständigt i allt jag hade tänkt göra och tog med mig äventyrshund och längdskidor och kollade in spårstatus på Vaxholms golfbana. Visade sig vara ett mycket bra val för dagen. Fina spår i lagom böljande skärgårdsnatur med havet och isen som dök upp i ögonvrån mellan varven. Det var svettigt men ack så härligt! Glömde fästvallan, så det blev till att staka sig runt, men va fasen, behöver ända jobba upp armstyrka inför sommarens äventyr.

Svettigt i solen, men härligt! 

Varm choklad och matsäcksmackor (4 stycken av de 100 som jag bredde till helgens äventyr som inte blev av) på stranden fick avrunda längdturen. Jag och Diesel satt på vårt liggunderlag och bara glodde länge på den ensamme skridskoåkaren som zickzackade sig fram på den bångstyriga havsisen.

Livsnjutning

Sen blev det stressigt som den tidsoptimist jag är. Packning och hysteriskt rivande efter saker som skulle med. Pojkvän fixade middag som jag åt stående medan jag packade. Snäll pojkvän fixade även chai-latte att stressa av med i bilen på väg till Arlanda. Nu är jag i Boden och håller på som bäst att förbereda intervjuerna jag ska göra i jobbets räkning imorgon.

PS. Kolla på Skidspår.se för att hitta finfina längdspår nära dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.