söndag 5 februari 2012

Plötsligt händer det...!

Jag har under ganska lång tid gått och gnällt över att jag aldrig får riktiga brev längre. Jo, alltså email, facebook, sms och sånt där modernt högteknologiskt får jag, men det är inte det jag menar. Eller ja, jag får brev, räkningar och pensionsbesked, men jag menar roliga brev. Som jag faktiskt vill ha. Riktiga brev, såna som är skrivna för hand och omsorgsfullt nedstoppade i kuvert och ihopklistrade med en guldstjärna. Såna vill jag ha! Och helt plötsligt, i torsdags, så hände det! Just precis ett sånt brev damp ner i min brevlåda! En vän till mig har antagit en utmaning att under varje dag i hela februari (utom söndagar) skicka ett handskrivet brev till någon! Och jag blev den första att få ett brev från henne! Hur hedrande är inte det? Och inte nog med det, i brevet stod det att hon var glad att känna en sån "härlig knasboll" som jag. Och det är väl om något ännu mer hedrande att bli utnämnd till knasboll?!! Jo, jag tackar ja! Stolt är vad jag är! Tack bästa Elina! :)

Äventyrshunden levererar posten

2 kommentarer:

 1. Tack själv Gunnika! Vilken fin äventyrshund du har. Snyggt hur han döljer min avsändaradress! :)
  Idag kom någon in på min blog för att hen hade sökt på ordet Gunnika! Det kan ju bara har varit dig hen for efter!
  Kram
  E

  SvaraRadera
 2. Vi tränade länge på just att dölja adressen rätt! ;) Hihi, roligt att någon hittade dig genom att leta efter mig! Kul! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.