onsdag 1 februari 2012

Röstningen

Så, då var röstningen avslutad och det var en klar övertygande majoritet som tror att jag ska bege mig ut på en längre expedition under detta år. Hela 43 % tror på det. Men faktiskt så var det även 11 % som tror att jag ska bli ett multisportfreak och börja tävla mera. 2 % av er tror att jag ska bli pyroman och 4 % tror på soffpotatisliggeri. Kul att så många gick in och röstade! Hela 60 röster har trillat in!

Man kan säga att ni, kära bloggläsare, har en viss fingertoppkänsla. För det är helt rätt att det blir en längre expedition i sommar, men jag kommer även att starta i några tävlingar under året. Jag kommer berätta om detta alldeles snart. Jag kommer nog peta i en och annan eldstad, så pyroman-delen är ju inte helt osann. Och jag kommer nog även att ligga en del på soffan och bara löka detta år. För att liksom ta igen mig efter alla upplevelser. Så jag skulle vilja säga att ni känner mig allt för väl! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.