torsdag 23 februari 2012

Fantastiska saker händer ibland!

Idag har det hänt så mycket roligt att jag håller på att spricka av eufori! Tyvärr kan jag inte berätta några specifika detaljer just här på bloggen just nu, men lite kort vad som hänt idag kan jag dra iallafall. 
Jag har äntligen fått träffa Emma! Hon gjorde en intervju med mig via telefonen för Outside för ett halvår sedan och nu var det dags igen för en ny intervju för en annan tidning. Och den här gången passade vi på att träffas för en fika istället. Och ni vet hur det kan vara ibland, när allt bara stämmer liksom. Man har bara skitkul ihop! Intervjun rev vi av ganska snabbt, men sen satt vi och snackade länge om ditten och datten och till sist hade vi kläckt en hel del superbra idéer (som fortfarande är hemliga för er läsare, men snart så, får ni veta ni med). Och inte bara det, jag har fått en ny klätterkompis också! Emma kommer hänga och klänga med oss i Solna-hallen framöver förhoppningsvis! 
Ooooo så roligt allt känns just nu! 


1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.