torsdag 9 februari 2012

Min lunch i korthet


Längdpjäxor hittade i möglig väska. Fint väder på lunchen. Första längdturen sen Vasaloppet förra året. Ringrostigt. Fin skog med massor av snö. Bra glid. Dåligt fäste. Nedförsbacke. Äventyrshundens hörntänder begravda i vänster vadmuskel. Skarp högersväng. Tunnel under bilväg. Ingen snö i tunnel. Tvärstopp och magplask. Äventyrshunden gör kullerbytta. Skrapsår på knäna. Fästvallan uppruggad med grus. Fin snö på andra sidan tunnel. Bra fäste. Dåligt glid. 


Platt fall i hastigt uppdykande tunnel utan snö


2 kommentarer:

  1. Tur att det inte var nio mil ;) Spåren är kanonfina här i Björnen, dock börjar mitt tillstånd fresta på så jag är inte så orkesfull som jag skulle vilja vara. Men v 12 kanske jag kan hålla mig till och göra sällis i spåren. eller minst i backen ;) Vi ses om ett par veckor, ska blir riktigt skoj! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Vecka 12 ser jag fram emot massor! Ses snart! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.