torsdag 26 april 2012

Äventyrssummering hittills

Första kvartalet på det här året är snart slut och jag tänkte göra en liten, men ack så ovärderlig, summering av äventyrsstandarden hittills.
Januari var en mörk månad, med en lätt släng av äventyrsdepression och norra jordklotets jobbigaste förkylning blev det inte mycket vettigt gjort. I februari vände det sakta men säkert och i mars tog äventyren fart igen. April känns som en riktigt bra månad.
Totalt har jag njutit av 8 äventyr under årets första 4 månader. Det är ändå ett varannan helg i snitt. Kan inte vara annat än nöjd! :)
Hur går det för er, kära bloggläsare, med era egna äventyr? Skriv och berätta! Antingen med en kommentar här eller på Facebook. Tycker du inte att hela världen behöver veta vad du pysslar med, så skicka mig ett mail på info@52adventures.se. Jag är så nyfiken!

2 kommentarer:

  1. Jag har avverkat 6 äventyr under första delen av året :)
    Skidåkning mellan Vilhelmina - Dalasjö med mina två hundar, Fiske i Rajastrand, Skidåkning i Saxnäs, Fotovandring i Bjästaskogarna, Skidåkning till Slipsikenstugan (mellan Klimpfjäll och Borgafjäll) och så har jag vandrat två etapper av Arnäsleden. Sen har jag varit på ett lyx-äventyr iform av en utlandsresa till Thailand :)
    Tack för att du är en sån inspiration, Gunnika! Tack vare dig försöker jag ta mig ut varje ledig sekund! Tack tack!

    SvaraRadera
  2. WOW!!! Vilka härliga äventyr! Tusen tack för att du delade med dig! Och hjärtligt tack för dina fina ord, det värmer att jag lyckats med "mitt uppdrag": att få ut folk i naturen så ofta det går! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.