lördag 28 april 2012

Expedition start delayed...

Jo, så hände det till slut. Jag och Äventyrshunden har ändå klarat oss i över ett års tid. Vi har faktiskt lyckats undvika skador och sjukdom så att vi har kunnat komma iväg på planerade äventyr. Men nu så gick det inte längre. Äventyrshunden kastade in handduken i morse och expeditionstarten blir försenad. Förhoppningsvis så är han frisk om två veckor då nästa tillfälle med mountainbiken är inplanerat. Då kanske, kanske vi  kan mjukstarta med kortare sträckor på Upplandsleden. Men det är tveksamt, han har ändå förlorat mer än 10 % av sin kroppsvikt i detta kräkandet.... Det är mycket, och tyvärr tror jag att några av hans muskler också rök i den här vevan. Så han behöver egentligen bygga upp sig långsamt och stabilt för att orka springa så långt som jag hade tänkt cykla... Men vi får ta det lugnt och lägga upp rutten på fler helger istället, jag har ju hela höstens helger på mig också!?!! Eller så får vi börja med kajak-delen istället, eftersom då sitter han mest still och balanserar och behöver inte springa så mycket... Hmm, tål att tänkas på...

Men jag har iallafall hämtat min nya räcer idag.. Kanske att jag kan provcykla lite på den imorgon, bara för att känna efter hur det hade kunnat kännas om jag varit på cykelexpedition....

Är den inte fin? 


2 kommentarer:

  1. Synd bara att den som ska cykla på den inte är lika snabb...!:)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.