lördag 28 april 2012

Vad ska hojen heta?

I dessa baby-tider då det bollas gulliga barn-namn till höger och vänster inom alla mina kompisled (så även kronprinsessan) så vill inte jag vara sämre... Min nya hoj måste ha ett namn, men det är där du kära bloggläsare, kommer in i bilden. Vad tycker du att min nya hoj ska heta?

Förre ägaren kallade den för Cuben...
Ska det namnet behållas eller uppdateras?

4 kommentarer:

 1. Vad sägs om Tysken?!
  Jag tycker den är fin, Fin-Tysken kanske? ;)
  /David

  SvaraRadera
 2. Betyder det inte otur att byta namn på fordon. Jag tror det. Cuben kanske inte är det läckraste namnet för en sån skönhet men jag röstar för att behålla det. Just in case...

  SvaraRadera
 3. Hmm, Sofia har en poäng där.. Fast det gäller kanske bara fordon till sjöss? Eller? Man vill ju inte dra på sig otur ialla fulla fall...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.