tisdag 10 april 2012

Smidig cykeldeal

Jamen, då har man blivit med ny mountainbike då! Min kompis Björn köpte ny hoj förra året, men gjorde misstaget att spatsera i cykelaffärer såhär på vårkanten och drabbades av ett våldsamt habegär till en ny kärra. Varpå förslaget dök upp att jag skulle köpa hans gamla räjser-åk så han fick en anledning att tjacka en ny i år igen. Så därför åkte jag till Järva-fältet och provcyklade i en halvtimme genom spöregnet och leran och blev kär direkt. Slog till där och då i skogen. Men det allra bästa med den här dealen är att det även ingår serverad trerättersmiddag varje tisdag så länge jag lever! Eller? Så uppfattade jag det hela iallafall.... :)

Dessutom lyckades jag bocka av ett till naturreservat! 

1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.