torsdag 26 april 2012

Naturjakten fortsätter


Hade nöjet att bocka av två nya naturreservat under mitt äventyr i Storulvån i helgen. Själva skidåkningen utfördes i Vålådalens naturreservat och på färden upp dit så smet jag in i Galvåns naturreservat och spanade efter uttrar. Så totalt är jag nu uppe i svindlande 6 naturreservat för i år! Målet är att nå 52 naturreservat innan året är slut. Fast jag får ju räkna med dem jag besökte förra året, så jag behöver bara besöka 26 stycken i år för att jag ska klara det. Tror ni jag fixar det? Finfin vårskidåkning hittar man här

Galvåns uttrar vill man ju få syn på

Äventyrshunden utter-spanar

2 kommentarer:

  1. Jag är glad för din skull att du fick en bättre upplevelse av Vålådalen än jag fick. Jag minns ett övernattningsförsök för ca *host* 20 år sedan. Vi skulle sova i tält men det var helt SJUKT mycket mygg. Vi fick med livet som insats (nja) göra det bästa vi kunde för att ta oss därifrån och övernatta någon annanstans.
    Jag minns att en av oss var kissnödig och kom tillbaka en halv minut senare med inte mindre än tre st myggbett på du-vet-var...

    SvaraRadera
  2. Ojojoj, det var en helt annan upplevelse än den jag fick av samma naturreservat..!

    Men vadå, 20 år sedan..? Jag trodde inte du var en dag äldre än 22?! Den här ekvationen går ju inte alls ihop... ;)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.