torsdag 20 december 2012

Dags att fira?

Det finns ingen hejd på allt roligt som händer just nu! Jag ska nämligen göra två reportage till Utemagasinet i kommande nummer! Och som inte det var nog, jag ska skriva i Magasin Skärgård också!
Lite hemligt som vanligt, men det går ju att gissa sig till att det är om någonting jag har frilufsat med under året som varit...
Det känns jättekul och jag firade det hela med att gå på grekisk restaurang med Darling som sedan följdes upp av bio för att spana in Hobbiten.

Och idag, mina vänner, fortsätter det roliga. Får ett väldigt upplyftande mail av min vän Paula, som på något vis lyckats krångla sig till biljetter till genrepet av ESC! Jo, jag vet att det klankas på schlagern och alla har åsikter, men det går inte att komma ifrån att det är ett jippo, ett rejält jippo! Och sånt brukar alltid vara kul. Hoppas att vi kommer kombinera Malmöresan med lite friluftsaktiviteter i trakten, tips någon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.