fredag 7 december 2012

I längdväskan

Idag tänkte jag göra det lätt för mig (det är ju ändå fredag) genom att berätta vad jag har med mig när jag är ute och åker längd.
Är det bara träningspass har jag bara med mig vatten.
Om jag däremot tänker vara ute en hel dag så har jag självklart med mig smarrig matsäck eftersom pauserna är halva nöjet med äventyren. Och så standardutrustningen då så klart. Men mycket mer än så har jag faktiskt inte med mig, jo Äventyrshunden och valla då rå. Inte för att jag inte riktigt vet om jag verkligen har vallat om någon gång när jag varit ute trots dåligt glid, eftersom jag har en Äventyrshund som gärna drar mig för fulla muggar isåfall. Men det känns bra OM jag skulle få för mig att valla nytt....

Vad kör du för valla? 

Längdtur i Lofsdalen 

2 kommentarer:

  1. Swix blå extra, fungerar utmärkt 95 procent av alla gånger man är ute i skidspåret.

    SvaraRadera
  2. Håller med dig på den fronten! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.