söndag 9 december 2012

Godmorgon!Idag är det en dag som det kommer bli mycket varm choklad, eldning och snölek på! Vad ska ni göra idag?

2 kommentarer:

 1. Hej, hej!

  Jag har följt din blogg sedan jag läste i ngn tidning (minns inte riktigt i vilken) om dina äventyr. Du inspirerade mig faktiskt till att besöka Gotska Sandön. Där blev jag totalt och oändligt kär i ön. Tack för det!

  Här hos oss (dvs i Eskilstuna) har vi haft en otroligt vacker helg så det blev varm choklad, mackor med julskina (ho ho ho) och snöiga promenader. Man får njuta så länge man kan. Det blir kanske slask till jul, vem vem. Men jag tror inte det...

  Varma hälsningar
  Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna! Vad kul att jag har inspirerat dig! Och att du kom till Gotska Sandön, på grund av det! Du blev precis som jag helt kär i ön! :)

  Låter som att ni har haft en bra dag i Eskilstuna idag! :) Och jag tror som du att snön blir kvar resten av vintern nu!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.